PIZZA PRONTO BLANKENBERGE.

PIZZA PRONTO BLANKENBERGE.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2326 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Pronto Blankenberge.. Meer weten? Ontdek meer

27 mei 2022 om 7:13 Zeer lekker, snel geleverd en vriendelijke man
25 mei 2022 om 21:21 Hadden gevraagd om te leveren om 18.45u en werd al geleverd om 18.15u, leuk zo snel maar niet als je nog wacht op andere mensen… wel super lekkere pizza!
24 mei 2022 om 22:06 Top,top top zoals gewoonlijk !! Vriendelijke bezorger,pasta's super lekker en mooie porties ..binnen de 20 min bezorgd ..
24 mei 2022 om 19:06 Super lekker en altijd beetje lekker brood van het huis met de bestelling !
24 mei 2022 om 14:02 zeer lekker en mooi op tijd
24 mei 2022 om 13:19 Maar jullie pizza was niet te eten en het voorgerecht ook niet weg gesmeten geld ik Bestel niet meer bij jullie
23 mei 2022 om 20:48 heel lekker en snelle levering ook een vriendelijke aflever
23 mei 2022 om 17:08 Heel lekker
21 mei 2022 om 11:24 Pasta was zeer lekker!
20 mei 2022 om 21:00 Not enough sauce with the Cannelloni, otherwise pretty nice
19 mei 2022 om 21:20 Eten was perfect in orde, maar ik had het eten besteld om 19u15 terwijl ik dit ontvangen heb om 18u25.. Gelukkig dat ik net thuis was.
15 mei 2022 om 23:54 Top en lekker vers En heel vriendelijke bezorger